Leefbaar Devergem legt klacht neer bij de gouverneur.

Leefbaar Devergem volgt het Devergems beleid op de voet en pakt regelmatig uit met scherpe kritiek op de beleidvisie van de meerderheid.
De fractie en de studiedienst hebben echter ook meer en meer een grote kluif aan de controle op de administratieve geplogenheden.

Brian felt: “ Op de gemeenteraden leggen we stelselmatig de vinger op de wonde. Overwonnen door arrogantie legt de burgemeester keer op keer onze opmerkingen naast zich neer. Er rest ons dan enkel de mogelijkheid om klacht neer te leggen bij de hogere overheid, en het verdict af te wachten.”

Leefbaar Devergem legt daarom vandaag klacht neer bij de gouverneur. Het is een gebundelde klacht over fouten in de begroting en enkele financiële dossiers.

Leefbaar Devergem zal blijvend met goede dossierkennis een nuttige oppositie voeren. Een nuttige oppositie die goedkeurt wat nuttig is voor de Middelkerkse bevolking, maar streng is voor wat verkeerd en nefast is voor de inwoners van Groot-Middelkerke.

Brian Felt
Fractieleider Leefbaar Devergem